duminică, 25 martie 2012

The Hunger Games

Azi am fost cu prietenii sa vedem filmul " THE HUNGER GAMES"care a fost pur si simplu genial. Ma asteptam sa fiu dezamagita, deobicei ecranizarile la carti nu-s fenomenale insa acesta a fost geniala. :X
Filmul a fost facut dupa trilogia cu acelasi nume scrisa de Suzanne Collins. Autoarea s-a implicat şi în scenariul (şi producţia) ecranizării, iar rezultatul este uimitor de fidel şi captivant atât pentru fani, cât şi pentru cei care n-au habar de Panem, districte, tributuri (noi am fi tradus "tribuţi") şi aşa mai departe. 
Probabil ca intotdeauna cand filmul urmeaza carti exista un nivel foarte ridicat al asteptarilor. Deja iti imaginezi personajele intr-un anumit fel, cauti in fiecare cadru elemente din paginile cartii. Este foarte usor deci ca filmul sa dezamageasca (mie mi s-a intamplat de multe ori in trecut). Nu este insa si cazul acestui film - foarte bine facut, fidel cartii dar totodata explicand mai bine unele aspecte care in carte sunt trecute mai usor cu vederea datorita perspectivei personajului principal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu