joi, 19 iulie 2012

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte

"tic- tac-ul" suna din ce in ce mai tare, cu fiecare zi ce trece pierd teren in fata timpului neiertator (ce siropos suna). Ma uitam aseara la un serial iar mintea mea ingusta a memorat un citat: " orice sfarsit are un inceput si orice inceput are un sfarsit". Totul face parte din ciclul vietii, te nasti, traiesti, mori.
De aceea consider ca este vital sã ai o viziune asupra vieţii tale, sã ştii de ce trãieşti, în ce sau în cine te încrezi, unde vrei sã ajungi, cu ce valori sã porneşti la drum.
Toti fugim de responsabilitati, toata lumea vrea sa " traiasca clipa", sa uite de griji si sa faca mereu doar ce vor. Eiii, asta e putin imposibil...e adevarat ca tineretea trebuie traita, dar intr-un final vine o zi in care trebuie sa deschizi ochii si sa te trezesti la realitate, nu toate sunt roz si roz e lumea toata.
Te-ai gandit vreodata cum o sa fii la batranete? ( pe mine ma bantuie zilnic aceasta intrebare) daca o sa ma uit inapoi si o sa spun: "ce dracu caut eu aici? Mi-am ratat viata!!!"
Asta ma duce cu gandul si la un citat foarte drag mie, un citat care am crezut ca ma reprezinta " orice final are un nou inceput" e adevarat, dar orice inceput are si un sfarsit. Asadar traiasca prezentul si bucuria de a risca, de a lua decizii importante care ne influenteaza cursul vietii.
Ne trăim tinereţea şi ne punem în negoţ talantul asumându-ne riscuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu